JUST NU – PÅ FD: Neej, kräver svar inför MFF – ”Jag förstår inte”

Advertisements

Chelsea mår inte riktigt bra just nu. Bränsle för skåningar. Bara två veckor kvar till Malmö FF och i kväll kommer Huddersfield upp i cupen.

Skulle det gå illa i kväll så borde det betyda ofantligt för Malmö FF-psyken. Kan Huddersfield så kan väl inte skillnaden till MFF vara jättestor? Skillnaden mellan en svensk storklubb och en lägre rankad Premier League-klubb som Huddersfield som i nuläget är jumbo?

Nu är det hur som helst ännu två veckor kvar till 16-delsfinalen mellan Malmö och Chelsea men efter proppen mot Bournemouth så sent som i onsdags så är det inte utan att fotbolls-England undrar?
0- 4, hur är det möjligt?

Maurizio Sarri undrade över spelarnas motivation, hur mycket toppstrid i Premier League man nu än är i och i slutspel i Europa.
– Vi gör förmodligen någonting fel. Det här är mitt ansvar. Så klart är det så. Jag jobbar hårt på att ändra vår mentalitet, sade han nyligen i en intervju i engelska media.

I detta – den senaste tidens motgångar – är nu Chelsea nere på femte plats i Premier League och guldet ser förstört ut.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/02/just-nu-neej-kraver-svar-infor-mff-jag-forstar-inte/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *