Rasmus Jönsson visade klass – dubbla mål mot gamla klubben

Advertisements

Rasmus Jönsson visade prov på gammal god form när han i dag slog till med dubbla mål mot sin tidigare klubb Odense. Matchen, den slutade lika på två.

Helsingborg spelade under lördagen en träningsmatch mot Odense, som leds av den tidigare Hammarby-tränaren Jakob Michelsen.

För det danske laget gällde det ett genrep inför den stundande omstarten av Superliga på söndag om en vecka. Resultatet blev en besvikelse – bara 2-2, i en match som hade de mesta.

Odense började bäst och tog ledningen redan efter fem minuter – fyra minuter senare vad det kvitterat genom Rasmus Jönsson. Halvvägs in i den första halvleken kunde sedan Jönsson slå till med sitt andra för aftonen, med hjälp av ett kraftfullt skott.

I den andra halvleken kunde Odense åter kvittera med hjälp av ett självmål som egentligen inte finns. Anders Randrup skulle bryta långt utanför straffområdet, och bollen tog då en båge över målvakten Kalle Joelsson och in i mål. Några fler mål blev det inte utan matchen slutade 2-2.

Lagens startelvor:

Odense: Grytebust – Leeuwin, Tverskov, M. Lund – Johnson, Nielsen, Drachmann, Kløve, Barrett – Bashkim, Helenius.

Helsingborg: Joelsson – Randtrup, Liverstam, Granqvist, Eriksson – David, Abubakari, Jönsson, Landgren, Svensson – Bjarnason

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/02/rasmus-jonsson-visade-klass-tidigare-bajen-tranaren-kunde-bara-se-pa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *