FD PÅ PLATS I LAGOS: ”Barny och Dragons – viktiga dagar för Blåvitt”

Advertisements

IFK Göteborg är på plats nere i Portugal. Likaså FotbollDirekt genom utsände Casper Nordqvist. Hur kommer Asbaghis första större steg mot 2019 att se ut? Som förra året såg ut, förstås mycket viktigt med en förtroendeingivande start.
– Det är klart att det här är viktiga dagar för IFK. Ett nytt spännande namn i Barny är klar och hur kommer man att se ut mot Dragons. Viktigt med bra besked nu nere i Lagos för Blåvitt, säger FD:s utsände.

Det var i lördags morse IFK Göteborg flög till Lagos och årets utlandsläger. Ett IFK som inlett året med segrar här hemma i träningsmatcher.
Nu går man vidare med mer allvar.
Med cupen bara ett par veckor bort så väntar nu där nere sydkoreanska Jeonnam Dragons.
Denna match blev aktuell sedan Rosenborg ställt in en planerad match mot Blåvitt. Nu går man mot sydkoreaner den 11 februari.

Fram till den tionde väntar nu mestadels enkelpass snart sagt varje dag, i bland dubbla träningar med styrkepass.
Och det är ett Blåvitt i förändring och som i nuläget är mycket svårbedömt. Nyligen menade Glenn Hysén att han anser utvecklingen i IFK både tragisk och tråkig.
Samtidigt har man nu sålt värdefulle Vajebah Sakor som går till Ofi Kreta.

Men det finns plus också. Inte minst Jules Barny som nyligen överraskande lämnade Hammarby, ett namn Bajen, enligt FD:s källor, verkligen ville behålla.

Poya Asbaghi konstaterade nyligen när affären gått igenom:
– Smart. God passningsspelare och med en väldigt utvecklad spelförståelse, sade han medan Barny själv uttryckte sig så här:
– När IFK Göteborg vill ha dig är det svårt att inte lyssna och vara intresserad, säger han.

FotbollDirekt är på plats i Lagos och startar rapporterna därifrån kring Blåvitt under dagen genom utsände Casper Nordqvist.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/03/fd-pa-plats-lagos-barny-och-dragons-viktiga-dagar-blavitt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *