JUST NU: Mardrömmen inför Chelsea-mötet – stjärnorna tvingades utgå

Advertisements

Malmö möter Chelsea i Europa League om bara elva dagar. I dag var det tänkt att laget skulle visa gryende form mot Krasnodar – resultatet, en förlust och stora skadeproblem.
– Vi ska undersöka honom vidare i kväll och i morgon, säger sjukgymnast Jesper Robertsson till Kvällsposten.

Malmös möte mot Chelsea närmar sig drastiskt. Formen måste slippas och framförallt måste truppen förbli intakt, något Uwe Rösler var noga med att påpeka inför mötet mot Krasnodar. Hur det gick? sådär.

Sju minuter in i den andra halvlek var olyckan nämligen framme när Oscar Lewicki, efter en löpduell, föll till gräset och tog sig mot ljumsken.
Mittfältaren behövde omedelbart kalla till sig det medicinska teamet för behandling och ersattes i den 52.e minuten av Arnor Traustason.

– Oscar fick en känning i ljumsken. Först i en duell och sen mer och mer i en löpning. Så vi plockade honom direkt. Jag kan inte säga hur mycket eller lite det påverkar. Vi ska undersöka honom vidare i kväll och i morgon, säger sjukgymnast Jesper Robertsson till Kvällsposten.

Lite senare i matchen skulle den otursförföljde Guillermo Molins råka ut för en nästan identiskt situationen som den med Lewicki tidigare i matchen.

– Gische fick en krampkänning i baksidan, så vi tog av honom som en ren säkerhetsåtgärd. Arnor fick en smäll rakt över knät. Man får vara extra försiktig och titta hur det ser ut, men det var stabilt. Det är klart det gör ont, men han kunde spela vidare, säger Jesper Robertsson.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/03/just-nu-mardrommen-infor-chelsea-motet-stjarnorna-tvingades-utga/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *