JUST NU: Östersund på allvar nere i Marbella – klartecken för flera namn

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Östersund på plats nere i Marbella. FD anländer i början av kommande vecka genom Patrick Ekwall. Och det är ett Östersund som får inleda säsongen på samlat vis. Skadefria meddelar man nu. Alla i träning inför årets första allvar.

Skadelistan är borta.
Annat var det förra hösten. Då tungt och en trupp som saknade bredd och djup. SÅ sent som i går fanns alla Östersunds spelare med och tränade.
En bra och efterlängtad start för Ian Burchnall och kompani.

-Ja, det ser väldigt bra ut, säger Jan Hansson som är läkare till Östersunds officiella hemsida,

Än så länge efter några dagar så finns inga skavanker. Även Simon Kroon är med i träning igen. Han kom ju i fjolhöstas som ett spännande namn fick ju problem. Vid det här laget har han nu tränat i flera veckor. rån att ha smugit lite under Cypern-vistelsen så gör han nu bollmoment i Spanien.

Och han får beröm från läkarhåll:
-Ja, han deltar och känner sig stark. Det ser jättebra ut och han har inga känningar av sin tidigare skada, förklarar Östersunds läkare.

Andrew Mills finns även han med, liksom Tesfaldet Tekie. För fullt där. Ronald Mukiibi är också i gång även om han inte deltar i allt ännu.

FotbollDirekt följer Malmö FF och Östersund nere i Marbella. Start inom kort. Patrick Ekwall rapporterar.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/03/just-nu-ostersund-pa-allvar-nere-marbella-klartecken-flera-namn/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *