JUST NU: Rosenberg om Norrköpings storsatsning – ”Jag ser en stor nackdel”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Markus Rosenberg gör i år sin sista guldstrid. En av utmanarna till titeln förväntas bli Norrköping, men de räcker inte hela vägen enligt anfallaren
– De är spännande varje år men jag ser en stor nackdel, säger anfallaren till Kvällsposten

Markus Rosenberg har varit MFF:s fanbärare de senaste åren – han som gått först i ledet. En vinnarskalle som få, i år gör han sin sista guldstrid.

IFK Norrköping är ett av de lagen som på förhand känns mest komplett – men Rosenberg har identifierat en brist i lagbygget.

– De är spännande varje år men jag ser en stor nackdel. Andreas Johansson är inte kvar. Jag tror att han var otroligt viktig för dem. Kapten och mittback som har styrt nästan allt. Det är en viktig kugge de har tappat. Kan de ersätta honom? De är inte så enkelt att plocka in någon utifrån för att lösa det, säger han till Kvällsposten.

Simon Thern har verkligen blommat ut under sin tid i Norrköping – något anfallaren håller med om.

– Simon Thern har vuxit enormt och jag tror att han har ännu ett steg i sig. Jag tyckte att det var en stor skillnad redan förra året i hans fysiska spel. Jag har spelat med honom, haft bra kontakt med honom och följt honom. Det var en helt annan känsla kring honom förra året när han klev in på planen. Han blev lite mer manlig. Från pojke till man, säger han till tidningen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/03/just-nu-rosenberg-dissar-peking-jag-ser-en-stor-nackdel/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *