JUST NU – FD I ALGARVE: ”Mitov kan ge Norrköping problem”

Advertisements

IFK Norrköping med 1-1 efter första halvlek mot Mattersburg. Och det är med en Alex Fransson som spelar i en egen klass och med David Mitov Nilsson i en spännande comeback.
– Mitov står och gör sin första match på en evighet och Alex Fransson, han är garanterat en av allsvenskans bästa, säger FD:s utsände Casper Nordqvist i halvtid från Algarve.

Norrköping startar i dag lägret nere i Portugal på allvar mot österrikiska bottenlaget Mattersburg. Dock inget motstånd att ta lättvindigt på, knapp förlust sent förra hösten mot MFF-bekanta Salzburg och nyligen seger mot klassiska Austria Wien med 2- 1.
Och det är en bra match så här långt för Norrköping:
– Det måste man säga. För mig minst en medeltrea på en femgradig skala. Ja, men det ser bra ut för att vara så här tidigt, säger FD:s utsände.
– Norrköpings match. 1-1 var snöpligt. Men bortsett från det  som sagt stabilt och lite mer där till. Alex Fransson dominerar. Märks klart så mycket han har i sig. Kan inte finnas många som har större kvalite än honom i allsvenskan. Enormt hög nivå.

Jämte finns David Mitov Nilsson med en spännande start.
– Ja, första på länge. Nu har han inte haft så mycket att göra men om Mitov visar sig bra så blir det problem för Norrköping – om än på angenämt vis. Isak Pettersson är ju rimligen svår att flytta på, å andra sidan är Mitov samtidigt om han prickar formen för bra för att sitta på bänken. Angenäma problem.

Några ord också om Jens Gustafsson. Han lever om vid sidlinjen berättar Casper Nordqvist som inte finns långt i från Norrköpingstränaren:
– Han visar energi. Skriker i stort sett hela tiden. Ah, Jens pushar på. Engagerad.

Matchen pågår i Algarve.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/04/just-nu-pa-fd-mitov-kan-ge-norrkoping-problem/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *