JUST NU – FD VIDEO: Norrköpingsstjärnans comeback – ”Huvudvärk för honom”

Advertisements

LOULÉ. David Mitov Nilsson har de senaste åren plågats av skador, men nu är Norrköpings stjärnmålvakt tillbaka på allvar för att ta upp kampen med Isak Pettersson. I en videointervju med FotbollDirekt berättar 28-åringen om den ruggiga konkurrensen, 4-1-segern mot Mattersburg, vilka som kommer slåss om guldet i år och om fortsatta landslagsäventyren med Makedonien. 

FD FRÅN PORTUGAL – MED UTSÄNDE CASPER NORDQVIST

[embedded content]

David Mitov Nilsson eller Isak Pettersson, David Mitov Nilsson eller Isak Pettersson, David Mitov Nilsson eller Isak Pettersson…

Ja, ungefär så lär tankarna snurra i Norrköpings manager Jens Gustafssons huvud inför årets tävlingssäsong. Guldhjälten och makedonska landslagsmannen Mitov Nilsson som är kvitt sina skador som plågat honom senaste åren – eller Isak Pettersson, som på Allsvenskans Stora Pris i höstas fick ta emot utmärkelsen som årets målvakt.

I Norrköpings segermatch mot Mattersburg på Estadio Algarve under måndagen spelade Mitov Nilsson 90 minuter. I en videointervju med FotbollDirekt berättar 28-åriga stjärnkeepern om lättnaden att vara tillbaka, konkurrensen med Pettersson som han beskriver som ”huvudvärk” för Gustafsson, att suget efter utlandet försvunnit och att han vill fortsätta i Norrköping och vilka lag som kommer att slåss om årets SM-pokal.

Se videointervjun ovan!

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/04/just-nu-fd-video-norrkopingsstjarnans-comeback-huvudvark-honom-vill-stanna/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *