JUST NU: Vi ökar igen ! – FotbollDirekt större än någonsin

Advertisements

Vi har slagit rekord på rekord sedan förra senhösten. Den gångna veckan är inget undantag. En tredje All Time High inom loppet av fem veckor.

Vilken vecka som har passerat.
Nära 110 000 unika läsare samtidigt som vi börjar närma oss en miljon sidvisningar i veckan.
Där till över 40 procent nya läsare för denna period.
Gång på gång över 100 000 sedan årskiftet.
Vilken effekt det har blivit – inte minst det att vi följer s e x olika utländska allsvenska läger samtidigt. Hela januari överhuvudtaget har inneburit ett extremt lyft som började med landslagslägret i Qatar med Ekwall.

Antalet läsare drar i väg på ett sätt som vi ännu inte riktigt föreställt oss med den nya satsning som är påbörjad. FD-Tv, FD60, Allsvenskans Historia, Patrick Ekwall och reportage har lagt en ny grund.

Och inte minst så ser vi hur jobb kring MFF, IFK Göteborg, Norrköping och som exempelvis Östersund resulterar. Det stora intresset från sådana håll, jämte bevakningen av AIK, Hammarby och Djurgården.

Ett första steg från FotbollDirekt och våra ägare ESMG att nå en större publik och bli ett alternativ till den starka lokala journalistik som finns från exempelvis GT, GP, Sydsvenskan och Kvp.

Och så ett tack till alla våra utsända som gör ett fantastiskt jobb. 12-14 timmars arbetsdagar för Patrick Ekwall, Lennart Sandahl, Anton Zetterman och Casper Nordqvist, Peder Venseth och Magnus Österberg. Här hemifrån Max Andersson, Viktor Enbacka och Oscar Kiisk.

Har sagt det tidigare och vill ju göra det igen, tack!
Fortsätt nu följ oss från Dubai och AIK där, Hammarby i Belek i Turkiet, IFK Göteborg och Norrköping nere i Portugal och Marbella genom Ekwall som besöker både MFF och Östersund.

Ola Gustavsson
Chefredaktör.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/04/just-nu-vi-okar-igen-fotbolldirekt-storre-nagonsin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *