JUST NU: Forne United-talangen nära Östersund – bara detaljer kvarstår

Advertisements

Östersund med ytterligare profilvärvning på ingång. Enligt Expressen ska den forne supertalangen Ravel Morrison nu bara vara detaljer från en flytt från Lazio.

Ravel Morrison sågs som en supertalang när han kom fram i Manchester United för snart tio år sedan. Han beskrevs som en spelare som hade det mesta – en potential som kunde räcka väldigt långt. Men det stannade vid just potential. Efter att hattat runt mellan en rad olika klubbar tillhör han i dag Lazio och var förra säsongen utlånad till mexikanska Atlas. Där blev det totalt tre mål på 25 spelade matcher.

Nu kan nästa flytt vara på g för mittfältaren, kontrakt med Lazio löper ut till sommaren. Östersund har tidigare visat tyckte för Morrison och nu skriver Expressen att klubben återupptagit förhandlingarna med spelaren och att samtalen är i god ton.

Det ska bara återstår ett par detaljer innan parterna är helt överens. ÖFK hoppas få klart dealen med Morrison den närmaste veckan, enligt uppgifterna.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/05/just-nu-united-talangen-nara-ostersund-bara-detaljer-kvarstar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *