Angle of Attack övertygade stort på Vincennes

Advertisements

Robert Bergh-tränade Angle of Attack gjorde andra starten på Vincennes och noterades för första segern sedan han övertygat rejält på kolstybben.

Flera svenskhästar gick ut i onsdagens quinté-lopp på Vincennes och det var Björn Goop som satt bakom favoriten Bryssel. Denne fick dock en dryg inledning i tredjespår innan man kunde ta sig fram för att överta ledningen efter lite mer än halva distansen avverkad.

Som tredje häst i andraspår hade Gabriele Gelormini lotsat ut Angle of Attack och den av Robert Bergh tränade sjuåringen skred nu till verket. Angle of Attack kastade loss, kom rask fram utvändigt och hade kort senare också gasat till spets. Bryssel gjorde ett starkt race efter sin tuffa öppning, men var utan chans när Angle of Attack brisade undan i förträfflig stil över upploppet. Segertiden stannade vid 1.11,7a över 2100 meter och förstapriset var värt 21 600 euro. I samma lopp slutade Berghs andra häst Mellby Drake på en fjärdeplats.

Du kan se loppet här.

This is a Syndicated article! https://www.travnet.se/blog/2019/02/06/angle-attack-overtygade-stort-pa-vincennes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top