AVSLÖJAR: AIK nära ta Rysslandproffs – Wesström i slutförhandlingar

Advertisements

AIK är på väg att ta Anton Saletros från ryska Rostov. Detta bara drygt åtta månader sedan han lämnat för ryssarna. Nu kan FotbollDirekt avslöja kontakter mellan AIK och den 22-årige mittfältaren.
– Jag har inga kommentarer, svarar sportchef Björn Wesström i en kort kommentar när FotbollDirekt når sportchefen strax innan avresan till Dubai.

Kristoffer Olsson är borta och såld för rekordstora pengar.
Nu kan AIK ta tillbaka förre favoriten och talangen Anton Saletros.
Erdal Rakip har ju nämnts som ett tydligt alternativ för AIK men nu ser alltså Saletros ut att landa i Sverige igen inom kort.

Hans fyraårskontrakt uppges nu, enligt FotbollDirekts säkra källor, vara mycket nära att brytas.
AIK och mittfältaren i långt gångna samtal och nu tyder allt på att man kommer att komma överens, även om det finns detaljer kvar för att kunna skaka hand med ryssarna och Saletros.

LÄS: FD:S UTSÄNDE – ”DET ÄR CHAMPIONS LEAGUE AIK”

Rostov är sjua så här långt och har inte mer än fyra poäng upp till fjärdeplatsen. Men för Saletros har det inte varit lika angenämt. Av 17 ligamatcher så här långt den här säsongen så har han endast spelat sex. Startat i alla dessa men samtidigt bara slutfört två av dessa, det vill säga spelar 90 minuter.
Pikant kan vi även konstatera att den unge mittfältarens senaste ligamatch går så långt som tillbaka till den 1 november – det är innan AIK:s senaste tävlingsmatch det.
Ja, det ser ut som att AIK:s taktik är att satsa hemvävt. Inte länge sedan Obasi kom för ännu en sejour, liksom Christos Gravius. Lägg där till i fjol kom ju ett namn åter som exempelvis Dimitriadis.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/06/avslojar-aik-pa-vag-att-ta-rysslandproffs-wesstrom-slutforhandlingar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *