JUST NU – FD VIDEO: Blåvitts jättelöfte tackar Hysén – ”Han är fantastisk”

Advertisements

LAGOS. Tobias Hysén berättade i en intervju med FD att han tror Benjamin Nygren kan få ett stort genombrott i år. Blåvitts jättelöfte, född 2001, tackar forne landslagsanfallaren för stödet.
– Han har hjälpt mig mycket. Han är en fantastisk person, både på och utanför planen, säger nu Nygren i en videointervju med FotbollDirekt.se.

FD FRÅN PORTUGAL – MED UTSÄNDE CASPER NORDQVIST

[embedded content]

”Jag tror att Benjamin Nygren kommer synas mest utifrån perspektivet att man inte sett honom så mycket förut. Sedan tror jag att Giorgi (Kharaishvili) kommer ta ett kliv till. De är väl de två spelarna om jag nu får vurma för mina offensiva gubbar. Båda kommer absolut göra nytta och det är väl just Nygren och Giorgi som jag tycker att man ska titta lite extra mycket på”.

Tobias Hysén i intervju med FotbollDirekt där han alltså lyfte fram 17-åriga jättelöftet Benjamin Nygren, som i fjol debuterade i allsvenskan och som dessutom svarade för två mål på sina tre framträdanden (två starter och ett inhopp).

Nu tror alltså Hysén, som efter fjolårssäsongen valde att lägga skorna på hyllan, att Nygren kan få sitt stora genombrott i år. Hur anfallaren, född 2001, själv ser på lovorden från Blåvitthjälten, tillika lagets nya resurstränare?

– Det är väldigt roligt att få beröm från honom. Han har haft en fantastisk karriär och varit riktigt framgångsrik. Jag har ju honom som tränare nu också så det är extra kul, säger Nygren i en videointervju med FD.

Hysén måste ha varit en inspirationskälla för dig när du kom upp i a-laget?

– Absolut. Tobbe tog hand om mig väldigt bra och var väldigt lätt att snacka med, riktigt schysst! Hade jag frågor svarade han på dem och gav mig massa tips. Han har hjälpt mig mycket och han är en fantastisk person både på och utanför planen.

Detta och mycket annat i videointervjun ovan!

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/06/just-nu-fd-video-blavitts-jattelofte-tackar-hysen-han-ar-fantastisk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *