JUST NU – FD:s utsände: ”Portugisiskt andraligalag klart vassare än IFK”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Norrköping lämnade den första halvleken mot Farense med ett 1-1-resultat. FD:s utsände i Portugal, Casper Nordqvist, tycker dock inte att ”Peking” gjort sig förtjänta av det oavgjorda resultatet.
– Nej det här portugisiska gänget från landets andraliga har varit klart vassare, konstaterar Nordqvist.

Efter uppvisningen mot Mattersburg i måndags, där Jordan Larsson och Simon Skrabb gjorde två mål vardera mot österrikiska Bundesligalaget i 4-1-segern väntade nu Farense, hemmahörande i Portugals andraliga där de för närvarande ligger tia i tabellen.

Managern Jens Gustafsson valde att ställa upp med ett relativt b-betonat lag – vilket kanske också märkts på planen. Trots att Norrköping i slutet av halvleken fick in en kvittering tack vare Lars Krogh Gersons iskalla straffspark och att de därmed lämnade banan för pausvila med ett 1-1-resultat i ryggen tycker FD:s utsände Casper Nordqvist inte att Norrköping är förtjänta av det.

– Nej, det här portugisiska gänget från landets andraliga har varit klart vassare. De har träffat stolpen två gånger och ribban en gång. Vad Norrköping haft? Tja, den straffspark man gjorde mål på. Ja, typ så… Farense dessutom mycket bättre i själva spelet också. Samtidigt ska man komma ihåg att portugiserna är mitt i säsong och att Norrköping inte är det – som alltså dessutom matchar en b-elva i dag. Det är klart att namn som Alexander Fransson, Sead Haksabanovic, Jordan Larsson och Kalle Holmberg på bänken skulle kunna göra skillnad. Lägg därtill hur så väl Christoffer Nyman som Simon Thern helt saknas, utbrister Nordqvist från Estádio Municipal de Albufeiras läktare.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/06/just-nu-fds-utsande-portugisiskt-andraligalag-klart-vassare-norrkoping/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *