JUST NU – KLART: Saletros tillbaka i AIK – ”Skönt att dra på sig AIK-tröjan igen”

Advertisements

FotbollDirekts avslöjande bekräftat: Anton Saletros gör comeback i AIK. Detta rapporterar nu klubben på sin officiella hemsida.
– Med Anton i AIK blir truppen bättre. Konkurrensen blir hårdare och flexibiliteten större vilket ökar våra möjligheter att prestera bra under våren, säger AIK-sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida. 

Anton Saletros lämnade förra sommaren AIK för flytt till Ryssland och spel med Rostov i den ryska högstaligan. Till en början gick det som planerat för 22-åringen, speltiden var bra och utvecklingen gick framåt. Sen kom det en period precis innan juluppehållet där mittfältaren fick nöta bänk i sex raka ligamatcher. En situation som nu lett till att ett klubbyte har genomförts.

Tidigare i dag kunde vi avslöja om att en övergång var nära förestående – nu är allt i hamn, affären är officiellt klar. Saletros kommer att återvända till de regerande mästarna på ett låneavtal som sträcker sig fram till den sista juni i sommar.

– Det ska bli skönt att dra på sig AIK-tröjan igen, det är alltid speciellt. AIK:s organisation håller också absolut toppnivå när det gäller utveckling och det är en perfekt miljö för mig att fortsätta utvecklas i, både på kort och på lång sikt, säger mittfältaren i en kommentar på föreningens hemsida.

AIK:s sportchef Björn Wesström om nyförvärvet:

– Med Anton i AIK blir truppen bättre. Konkurrensen blir hårdare och flexibiliteten större vilket ökar våra möjligheter att prestera bra under våren, säger han.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/06/just-nu-klart-saletros-tillbaka-aik/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top