JUST NU – ”Nu har IFK Göteborg nåtts av beskedet”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg har nu fått information om att spelaren som är misstänkt för misshandel, nu frias från dessa misstankar.
”Klubben har nåtts av besked att den spelare i IFK Göteborg som varit misstänkt för brott nu är fri från misstanke”, skriver Blåvitt på sin officiella hemsida. 

IFK Göteborg har fått dras med än mer av negativa rubriker den senaste tiden sedan det stod klart att en av klubbens spelare på sannolika skäl misstänktes för misshandel. Frihetsberövad blev han också och stängdes även av från träningar med IFK Göteborg.
Där på släpptes han och i dag står det klart att förundersökningen kommer att läggas ner. Detta enligt GT i dag.

”Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den eller de som varit misstänkta har gjort sig skyldiga till brott. Ytterligare utredning kan inte antas förändra bevisläget på ett avgörande sätt”, skriver åklagaren i sitt nedläggningsbeslut enligt GT.

Blåvitt-spelarens advokat, Max Ahlgren, här för GT:

– Det fanns ingen substans i de misstankar som lades fram, säger han till tidningen.

Här IFK Göteborg i meddelande på sin officiella hemsida:

”Klubben har nåtts av besked att den spelare i IFK Göteborg som varit misstänkt för brott nu är fri från misstanke och att inget åtal kommer att väckas. Detta innebär att klubben, i dialog med spelaren, väljer att möjliggöra för honom att återförenas med resten av laget per omgående”.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/06/just-nu-nu-har-ifk-goteborg-natts-av-beskedet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *