Nytt namn in i AFC Eskilstuna – tar in från Ukraina

Advertisements
Foto: Bildbyrån

AFC Eskilstuna är nykomling i årets allsvenska och tappat flera tunga namn. Nu har dock klubben presenterat sitt senaste nyförvärv, ukrainska mittfältaren Ivan Bobko.
– Central, kreativ mittfältare som har rutin och erfarenhet, säger AFC:s manager Nemanja Miljanovic till klubbens hemsida.

Tillsammans med Helsingborg och Falkenberg är AFC Eskilstuna nykomling i årets allsvenska – detta efter att ha slagit ut Brommapojkarna i kvalet.

Namn som Alexander Michel, Bajram Ajeti och Gianluca Curci har sedan dess lämnat, men in har samtidigt Artem Rakhmanov och Jesper Björkman kommit.

Nu har ännu en spelare skrivit på för klubben. Det handlar om ukrainska mittfältaren Ivan Bobko från Chornomorets Odessa som kritat på för två år.

Bobko har ett fint cv med spel i ungerska Debrecen och ukrainska Metalist Kharkiv. Managern Nemanja Miljanovic belåten över värvningen.

– Ivan är en central, kreativ mittfältare som har rutin och erfarenhet ifrån den ukrainska högstaligan. Han är vänsterfotad, något som vi saknat på vårt centrala mittfält då vi hittills bara haft högerfotade spelare på de positionerna, säger han till klubbens hemsida. .

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/06/nytt-namn-afc-eskilstuna-tar-fran-ukraina/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *