Takter-stjärnan Manchego fortsätter tävla i år

Advertisements

En möjlig Elitlopps-bubblare kanske? Det av Jimmy Takter tidigare tränade toppstoet Manchego kommer fortsätta att tävla även den här säsongen.

I samband med att Jimmy Takter lämnade in sin proffslicens i slutet av förra året, avslutade flera av tränarens dåvarande hästar karriären. En av dem var superstoet Manchego som dominerat stort i sin kull som två- och treåring. Men nu kommer nya besked. Manchego ska fortsätta tävla även under 2019 för Nancy och Marcus Johansson. Det skriver sulkysport.se.

Manchego gick obesegrad genom säsongen som tvååring och har in sin karriär hittills vunnit 19 av 26 lopp, samt tjänat 1,6 miljoner dollar. Den i dag fyraåriga hästen har på sin digra meritlista bland annat segrar i Jim Doherty Memorial, Hambletonian Oaks samt seger i Breeders Crown som tvååring. Till Johanssons stall ansluter även treåriga The Ice Dutchess som i Jimmy Takters regi i fjol också vann Jim Doherty Memorial.

This is a Syndicated article! https://www.travnet.se/blog/2019/02/06/takter-stjarnan-manchego-fortsatter-tavla-ar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top