JUST NU – VIDEO: ”Det är vad vi ställt in oss på mot Chelsea”

Advertisements

Behrang Safari försöker sig på en sammanfattning av lägret i Marbella, Spanien – både positiva och negativa betyg delas ut. Försvararen delar även med sig om lagets tankar inför de stundande Chelsea-mötena. 
– Vi har ställt in oss på att vi inte kommer ha jättemycket boll – det kommer bli tufft, säger backen i intervju med FD:s krönikör Patrick Ekwall. 

[embedded content]

Behrang Safari vände hem till Sverige och Malmö sommaren 2016. Sedan dess har han varit en av de stora ledarna i laget. Med sin rutin och pondus kan du alltid förvänta dig en helgjuten insats på vänsterflanken från den numera 33-årige försvararen. Safari som har en fin karriär bakom sig med fem ligatitlar från tiden i Basel, två från sejouren i Anderlecht och i nuläget står han på tre i MFF-tröjan – tio totalt, en imponerande samlingen.

Här ovan kan du höra Safari prata om de vad laget har slipat på lite extra inför mötet med Chelsea på hemmaplan nästa vecka. 

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/08/video-behrang-safari/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *